Kas atsitiks, kai blokuosite ką nors „Instagram“?

What Happens When You Block Someone Instagram


  • Mes visi bent kartą domėjomės, kas nutinka, kai blokuojate ką nors „Instagram“.
  • Šiandienos vadove mes atsakome į tai ir keletą kitų naudingų klausimų šia tema.
  • Nedvejodami ištirkite mūsų nuodugnius dalykus Trikčių šalinimo centras rasite daugiau lengvai sekamų vadovų.
  • Norėdami įsitikinti, kad esate visada pasirengę spręsti bet kurią problemą, peržiūrėkite mūsų išsamų Programinės įrangos skyrius .
Kas atsitiks, kai užblokuosite ką nors „Instagram“ Norėdami išspręsti įvairias kompiuterio problemas, rekomenduojame „Restoro“ kompiuterio taisymo įrankį: Ši programinė įranga ištaisys įprastas kompiuterio klaidas, apsaugos jus nuo failų praradimo, kenkėjiškų programų, aparatūros gedimų ir optimizuos jūsų kompiuterį, kad jis būtų maksimaliai efektyvus. Išspręskite kompiuterio problemas ir pašalinkite virusus dabar atlikdami 3 paprastus veiksmus:
  1. Atsisiųskite „Restoro“ kompiuterio taisymo įrankį pateikiamas kartu su patentuotomis technologijomis (galima įsigyti patentą čia ).
  2. Spustelėkite Paleiskite nuskaitymą rasti „Windows“ problemų, kurios gali sukelti kompiuterio problemų.
  3. Spustelėkite Taisyti viską išspręsti problemas, turinčias įtakos jūsų kompiuterio saugumui ir našumui
  • „Restoro“ atsisiuntė0skaitytojų šį mėnesį.

Kiekviena socialinės žiniasklaidos platforma turi tam tikrą blokavimą, o „Instagram“ nesiskiria. Jūs visiškai kontroliuojate savo paskyrą ir, kai nebenorite, kad vartotojas turėtų prieigą prie jūsų ar jūsų paskyros, paspauskite mygtukąblokuotimygtuką. Bet kas nutiks po „Instagram“ blokavimo?



Tikrai žinote, kad užblokuotas asmuo nemato jūsų įrašų ir negali jūsų sekti.

Tačiau kas nutiks jūsų ankstesniam bendravimui? Ar dingsta jų simpatijos ir komentarai? Ar jie gali kaip nors susisiekti su jumis? Tai gali būti keli klausimai.



Šis straipsnis atsako į šiuos klausimus ir paaiškina, kas vyksta užblokavus ką nors „Instagram“.

Kas atsitiks, kai užblokuosiu ką nors „Instagram“?

1. Jų komentarai ir teigiami įvertinimai jūsų įrašuose

after-instagram-block-what-happening-comments-likes



Kai užblokuosite ką nors „Instagram“, kas nutiks jų patinkantiems ir komentarams apie jūsų turinį? Jei jiems patiko ar pakomentavo jūsų įrašus, ši sąveika išnyks visam laikui.

Jei dėl kokių nors priežasčių norite iš turinio ištrinti panašius asmenis, tiesiog užblokuokite ir atblokuokite naudotoją.

„Instagram“ visam laikui pašalina užblokuotų vartotojų teigiamus įvertinimus ir komentarus. Tai reiškia, kad net jei vėliau juos atblokuosite, ši sąveika nebegrįš.



Tačiau užblokuoti vartotojai peržiūrės jūsų komentarus ir teigiamus įvertinimus kitų viešųjų paskyrų pranešimuose.


2. Užblokuoti vartotojai negali jūsų paminėti ar pažymėti

kas nutinka-po-instagram-blokuoti-paminėti-žymą

Vartotojai, kuriuos užblokavote, nebegalės jūsų paminėti įrašuose. Jie taip pat negali žymėti jūsų įrašais, kuriuos skelbia platformoje.

iškritimas 4 rudas veido sutrikimas

Jei jie bandys jus pažymėti ar paminėti turinyje, jie neras jūsų vartotojo vardo.

Jei blokuojate naudotoją saugumo sumetimais, taip pat galite apsvarstyti galimybę pakeisti savo vartotojo vardą. Tokiu būdu, nebent jis sužinos jūsų naują vartotojo vardą, užblokuotas vartotojas negalės jūsų niekur pažymėti ar paminėti.


3. Po „Instagram“ blokavimo, kas nutinka tiesioginiams pranešimams?

after-instagram-block-what-tapahtuu-tiesioginiai pranešimai

„Instagram“ neištrina tiesioginių jūsų užblokuotų vartotojų pranešimų. Nors pranešimai lieka nepaliesti, nei jūs, nei užblokuotas vartotojas negalite siųsti pranešimų kitam asmeniui.

Jei vėliau juos atblokuosite, galėsite siųsti vienas kitam pranešimus. Pranešimai, kuriuos išsiuntėte užblokuoti, nebus pristatyti kitai šaliai.

Be to, jei abu esate grupės dalyviai, turėtumėte pasirinkti, ar norite išeiti iš grupės, ar likti. Jei pasirinksite pastarąjį, tada jūs ir užblokuotas vartotojas pamatysite vienas kito pranešimus grupei. Be to, užblokuotas vartotojas negali prisijungti prie jūsų sukurto kambario.

„Netflix“ klaidos kodas: m7353-5101

Jei įdomu, kas nutiks jūsų tiesioginiams pranešimams, kai išaktyvinsite „Instagram“ arba kai ką nors užblokuosite, tai keblus klausimas.

Niekas nenutinka tiesioginiams pranešimams, kuriais jūs ir vartotojas pasikeitėte prieš juos užblokuodami. Net jei deaktyvinsite „Instagram“ paskyrą, pranešimai vis tiek liks jų gautuosiuose.

Tačiau jei deaktyvinsite savo paskyrą, niekas (ne tik užblokuotas vartotojas) negalės jūsų užmegzti.

Jūs praktiškai neturite „Instagram“ paskyros, taigi, kai kas nors palies jūsų vardą, jis pasieks aVartotojas nerastaspuslapis.

Jei norite nutraukti bendravimą su vartotoju ir taip pat norite išjungti savo „Instagram“, tada pirmiausia nereikia jų užblokuoti - tiesiog išjunkite savo paskyrą.


4. Jūs nustojate sekti vienas kitu

po instagram-blokuoti-kas-atsitinka-nesekti

Užblokavę vartotoją, nustojate juos sekti, o „Instagram“ taip pat ištrina juos iš jūsų stebėtojų sąrašo. Prieš „Instagram“ pristatėpašalinti pasekėją Vienintelis būdas sustabdyti jūsų sekimą buvo užblokuoti juos (ir atblokuoti, kai jų nebebus).

„Instagram“ blokavimo funkcija yra būtina norint sustabdyti persekiotojus ir nutraukti ryšį su vartotojais. Dabar jūs žinote, kas nutinka užblokavus ką nors „Instagram“ - vartotojas praranda visą prieigą prie jūsų.

Vienintelis būdas bendrauti su jumis yra tai, kad abu esate vienoje grupėje.