Nutildyti ir netrukdyti „Snapchat“ [Skirtumo paaiškinimas]

Mute Vs Do Not Disturb Snapchat


  • „Snapchatas“, kaip ir dauguma kitųSocialinistinkluose, galite valdyti, kaip skelbiami irpranešimusnuospecifinis vartotojųarbagrupėsyra pristatomi jums.
  • Nutildymaskontaktas„Snapchatas“saugo jųistorijastoli, betNetrukdytiblokuoja jųpranešimus.
  • „Snapchatas“yra vienas iš dažniausiai naudojamųprogramaspasaulyje. Mūsų Žiniatinklio ir debesų centras yra įdomuskaitoant kitų panašiųprogramos.
  • Naršytiper „Snapchat“ puslapis daugiau naudingos informacijos šia tema.
snapchat-nutildyti-vs-netrukdyti Norėdami išspręsti įvairias kompiuterio problemas, rekomenduojame „Restoro“ kompiuterio taisymo įrankį: Ši programinė įranga ištaisys įprastas kompiuterio klaidas, apsaugos jus nuo failų praradimo, kenkėjiškų programų, aparatinės įrangos gedimų ir optimizuos jūsų kompiuterį, kad jis būtų maksimaliai efektyvus. Išspręskite kompiuterio problemas ir pašalinkite virusus dabar atlikdami 3 paprastus veiksmus:
  1. Atsisiųskite „Restoro“ kompiuterio taisymo įrankį pateikiamas kartu su patentuotomis technologijomis (galima įsigyti patentą čia ).
  2. Spustelėkite Paleiskite nuskaitymą rasti „Windows“ problemas, kurios gali sukelti kompiuterio problemų.
  3. Spustelėkite Taisyti viską išspręsti problemas, turinčias įtakos jūsų kompiuterio saugumui ir našumui
  • „Restoro“ atsisiuntė0skaitytojų šį mėnesį.

Socialinės žiniasklaidos platformos gali būti šiek tiektriukšminga- atidarote „Snapchatas“ programos ir yra sutinkami su tūkstančiais pranešimų. Paliekate programą uždarytą, o jūsų išmanųjį telefoną užplūsta pranešimai.



Kad visa tai būtų protinga, „Snapchat“ (ir beveik visos kitos socialinės platformos) turi blokuoti, nutildyti ir „netrukdyti“ funkcijas.

Blokuoti yra nesudėtinga, nes tai visiškai draudžia vartotojui naudotis jūsų paskyra. Tačiau „Snapchat“ funkcijos „Nutildyti ir netrukdyti“ yra painios, nes atrodo, kad tai yra tas pats.

Kaip galiu atskirti „Snapchat“ nutildymą ir netrukdymą?

Kaip parinktis „Nutildyti“ veikia „Snapchat“?

snapchat-nutildyti-vs-ne-sunaikinti-nutildyti

ps4 a dns serveris negali būti naudojamas

Kai nutildytas vartotojas paskelbia istoriją, ji nėra eilėje su kitomis naujausiomis istorijomis. Vietoj to, istorija bus perkelta į jūsų istorijų sąrašo pabaigą.



Savo istorijos skaidrių demonstracijoje niekur nedings pasakos iš kontaktų, kurias nutildei. Ši funkcija yra panaši į „Instagram“ nutildymo funkciją.

„Snapchat“ grupės ar vartotojo nutildymas yra tarsi pertrauka nuo jų. Šia prasme nutildytų kontaktų pusėje niekas nesikeičia.

Žmonės, kuriuos nutildysite, neturės supratimo, kad tai padarėte, nes „Snapchat“ ir toliau jiems rodys jūsų naujausias istorijas.



kodėl chromas vis atidaro naujus langus

Kaip „Netrukdyti“ veikia „Snapchat“?

nutildyti-vs-snapchat-netrukdyti

Kai naudojate „Netrukdyti“ funkciją „Snapchat“ kontakte ar grupėje, jūsų programa nustoja teikti asmens ar grupės pranešimus.

Skirtingai nuo funkcijos „Nutildyti“, „Snapchat“ nenustoja rodyti jums jų istorijų; tai viskas apie jūsų pranešimus.

Pačioje programoje nieko nevyksta. Kaip sako pavadinimas, paprasčiausiai nebenorite, kad tas kontaktas ar grupė jums trukdytų.

Kai tik būsite pasirengę atidaryti „Snapchat“ programą, pamatysite visas jų naujausias istorijas ir pranešimus, kaip ir turėtų būti, kaip ir visus kitus.

„Snapchat“, jei nebenorite turėti nieko bendro su vartotoju, galite juos užblokuoti.

Tačiau, jei jis nėra toks gilus ir norite tik pailsėti nuo jų, turite žaisti „Snapchat Mute“ ir „Netrukdyti“ funkcijas.

Nutildžius kontaktą ar grupę, slepiamos jų istorijos nuo jūsų, o funkcija „Netrukdyti“ sustabdo jų pranešimų pasirodymą.