Išjungti „Adobe Creative Cloud“ failų sinchronizavimą

Disable File Sync Adobe Creative Cloud


  • Kadangi „Adobe“ išleido „Creative Cloud“ ir perėjo į mėnesinį mokėjimą, kad galėtų pasiekti programas, per šį laiką buvo pridėtos kelios paslaugos. Vienas pavyzdys yra galimybė sinchronizuoti failus ir išteklius su komanda.
  • Galbūt jums, kaip vienam vartotojui, šios funkcijos nereikia. Galite jį išjungti naudodamiesi „Creative Cloud“ darbalaukio programos skydeliu „Nuostatos“.
  • Esame dideli šio programų paketo gerbėjai. Galite rasti mūsų „Adobe Creative Cloud“ skyrius svetainėje, kad sužinotumėte daugiau.
  • Kyla problemų dėl „Adobe“ programos? Patikrinkite „Adobe“ trikčių šalinimo centras išsamias instrukcijas.
Kūrybinis debesies atnaujinimas Norėdami išspręsti įvairias kompiuterio problemas, rekomenduojame „Restoro“ kompiuterio taisymo įrankį: Ši programinė įranga ištaisys įprastas kompiuterio klaidas, apsaugos jus nuo failų praradimo, kenkėjiškų programų, aparatūros gedimų ir optimizuos jūsų kompiuterį, kad jis būtų maksimaliai efektyvus. Išspręskite kompiuterio problemas ir pašalinkite virusus dabar atlikdami 3 paprastus veiksmus:
  1. Atsisiųskite „Restoro“ kompiuterio taisymo įrankį pateikiamas kartu su patentuotomis technologijomis (galima įsigyti patentą čia ).
  2. Spustelėkite Paleiskite nuskaitymą rasti „Windows“ problemų, kurios gali sukelti kompiuterio problemų.
  3. Spustelėkite Taisyti viską išspręsti problemas, turinčias įtakos jūsų kompiuterio saugumui ir našumui
  • „Restoro“ atsisiuntė0skaitytojų šį mėnesį.

„Adobe“ „Creative Cloud“ leidžia sinchronizuoti failus per CC paskyrą. Tačiau ne visiems vartotojams reikia sinchronizuoti failus su „Creative Cloud“. Taigi, kai kurie vartotojai gali norėti išjungti „Adobe CC“ failų sinchronizavimą.



Kaip išjungti „Adobe Creative Cloud“ failų sinchronizavimą?

1. Įdiekite naujausią versiją

Pirmiausia įsitikinkime, kad turite naujausias funkcijas, atnaujinimus ir klaidų taisymus. Tada mes einame į mūsų nustatymų pakeitimus nuo kito žingsnio.

Atsisiųskite naujausią „Adobe Creative Cloud“ čia



oho garsas vis išsijungia

2. Išjunkite „Sync“ nustatymą

  1. Pirmiausia paleiskite programą „Creative Cloud“ iš Pradžios meniu jei jis dar neveikia.
  2. Spustelėkite „Creative Cloud“ piktogramą sistemos dėkle.
  3. Spustelėkite krumpliaračio mygtuką viršutiniame dešiniajame CC programos lango kampe ir pasirinkite Nuostatos .
  4. Spustelėkite skirtuką „Creative Cloud“.
  5. Tada spustelėkite Failai, kad atidarytumėte tiesiogiai žemiau pateiktas parinktis.
  6. Po to perjunkite Sinchronizavimas įjungtas / išjungtas leidimasis.

Jei kyla problemų dėl „Creative Cloud“ sistemoje „Windows 10“, peržiūrėkite šį nuostabų vadovą ir greitai juos išspręskite.

iškritimas 4 nustojo veikti langai 10

3. Ištrinkite „Creative Cloud Files“ aplanką

  1. Kairiajame naršymo skydelyje galite pašalinti aplanko „Creative Cloud Files“ spartųjį klavišą „File Explorer“ su „PinCCF.zip“, kuriame yra oficialus „Adobe“ registro failas. Atsisiųskite tai „PinCCF.zip“ failas į aplanką.
  2. Atidarykite „File Explorer“ langą paspausdami „Windows“ klavišas + E spartusis klavišas .
  3. Tada atidarykite aplanką, kuriame yra „PinCCF.zip“.
  4. Norėdami jį atidaryti, spustelėkite „PinCCF.zip“.
  5. Paspauskite Išarchyvuoti viską mygtuką, kad atidarytumėte langą, parodytą žemiau.
  6. Spustelėkite Ištrauka mygtuką.
  7. Dukart spustelėkite failą unPinCCF.reg išgautame aplanke.
  8. Į Registro redaktorius tada atsidarys dialogo langas. Spustelėkite Taip mygtuką tęsti.
  9. Paspauskite Gerai mygtuką.
  10. Atnaujinę registrą naudodami „unPinCCF.reg“, iš naujo paleiskite „Windows“.
  11. Vėliau aplankas „Creative Cloud Files“ nebus „File Explorer“ naršymo skydelyje. Vartotojai gali atkurti aplanką „Creative Cloud Files“ dukart spustelėdami failą rePinCCF.reg.

Taigi, taip galite išjungti CC failų sinchronizavimą ir pašalinti aplanką „Creative Cloud Files“, esantį kairėje „File Explorer“. Atminkite, kad „Creative Cloud Files“ aplankas gali vėl pasirodyti atnaujinus CC programą.



Jei turite daugiau klausimų ar pasiūlymų, kreipkitės į toliau pateiktą komentarų skyrių.

DUK: Sužinokite daugiau apie „Adobe Creative Cloud“

  • Kas yra failų sinchronizavimas programoje „Creative Cloud“?

„Adobe Creative Cloud“ siūlo saugyklą debesyje, kuri gali būti naudojama failams, kuriuos sukūrėte naudodami programas, išsaugoti iš „Creative Cloud“, taip pat kitiems turimiems ištekliams, kuriuos naudojate ar ketinate naudoti savo projektuose.

  • Kaip įjungti failų sinchronizavimą programoje „Creative Cloud“?

Iš esmės reikia atkurti veiksmus šį vadovą iki paskutinio žingsnio, kur nustatymą nustatysite į ON.



pradedama apsauga nuo malwarebytes realiuoju laiku
  • Kokios operacinės sistemos man reikia „Adobe Creative Cloud“?

„Creative Cloud“ darbalaukio programa suderinama su „Microsoft Windows 10“ ir „Mac OS X“ 10.12 ar naujesnėmis versijomis.

Redaktoriaus pastaba: Šis įrašas iš pradžių buvo paskelbtas 2019 m. Gruodžio mėn. Ir nuo to laiko atnaujintas ir atnaujintas 2020 m. Gegužės mėn., Siekiant atnaujinti, tikslumą ir išsamumą.